Spara pengar med en modern försäkring

Att du har försäkringar som passar för hur du lever handlar både om att spara pengar och att vara tillförlitligt skyddad mot olyckshändelser. Gofido är ett svenskt försäkringsbolag som försöker modernisera försäkringsbranschen. De erbjuder försäkringar är lätta att skräddarsy.

Många upplever försäkringar som komplicerade, särskilt när det handlar om att teckna en ny försäkring. Det kan vara bökigt att jämföra vad olika försäkringar täcker och sedan avgöra vilken försäkring som passar bäst för just dina förutsättningar. För många slutar det med en försäkring som kostar mer än vad den behöver göra. Hos gofido.se hittar du en ny typ av försäkring som går att skräddarsy. Det är positivt inte minst med tanke på att du inte behöver betala mer än nödvändigt.

Spara pengar med rätt försäkring

försäkringBeräkningar som publicerats av Expressen visar att många svenskar betalar tusentals kronor i onödan. Den kanske största fördelen med de moderna försäkringar Gofido erbjuder är att du inte överförsäkrar dig själv. Du behöver med andra ord inte betala för täckning som du inte behöver. Samtidigt är det lika illa att så många som fyra procent saknar hemförsäkring. Det är riskfyllt inte minst med tanke på att många då riskerar att bli skuldsatta för livet om olyckan skulle vara framme. Om du står oförsäkrad om ditt hem drabbas av brand eller vattenskador blir du i värsta fall återbetalningsskyldig, och det kan handla om enorma summor om skadorna blir stora.

Förenkla dina försäkringar

Att du har en hemförsäkring är med andra ord väldigt viktigt. I vissa fall behöver du komplettera den med olika typer av täckning. Carita Lindborg som är expert hos Konsumenternas Försäkringsbyrå pratar i en artikel hos Aftonbladet bland annat om att du som har barn kan behöva komplettera med barnförsäkring eller bostadstillägg om du bor i bostadsrätt eller villa. Om du använder dig av Gofidos försäkringar blir det enkelt:

  • Du anmäler enkelt eventuella olyckshändelser via Gofidos hemsida
  • Du skräddarsyr din försäkring enligt flera variabler. Du kan till exempel välja en lägre månadskostnad mot en högre självrisk eller omvänt.
  • Du väljer också exakt vad som ska ingå i försäkringen. Du behöver därför inte betala mer än vad som är absolut nödvändigt.
Scroll to top