Ta ett förmånligt lån medan pengarna växer

Sedan coronapandemin slog till på allvar är Sveriges ekonomi hårt pressad, och det har således blivit allt viktigare för den enskilde individen att spara långsiktigt. Samtidigt ökar arbetslösheten, vilket gör att många behöver ta ut sina besparingar med kort varsel. I sådana här lägen kan det bli problematiskt för den som bundit alla sina pengar i låsta fonder. Då kan ett förmånligt snabblån vara den perfekta lösningen.

I dagens osäkra ekonomiska läge kan Expresskredits snabblån vara till hjälp för både den som har ett stort kapital och den som helt saknar ett sparkonto. Om du samlat alla dina pengar i fonder kan det kännas surt att behöva sälja andelar bara för att du blivit arbetslös eller fått oväntade utgifter. Har du dessutom råkat ut för att dina fonder blivit låsta så kan du vara i akut behov att ett lån. I juni uppgav Arbetsförmedlingens generaldirektör att

”vi kommer se en historiskt hög arbetslöshet det kommande året”.

I tider som dessa kan det vara en god idé att ta snabblån även om du inte är i behov av akuta pengar. Ett snabblån kan användas till att köpa fler fondandelar, vilket kan vara ett mycket smart drag i en period av oro då många fonder är billiga.

Sök lån hos Expresskredit och få ett förhandsbesked direkt

lånExpresskredit erbjuder kontokrediter och snabblån som inte kräver vare sig borgen eller garantier av låntagaren. Du fyller i din ansökan direkt på företagets hemsida, där du också kan gå över kostnaderna för lånet i lugn och ro. Ansökan och krediten är anonym och påverkar dessutom inte din kreditvärdighet.

Scroll to top